AJANKOHTAISTA

Tukipilari logo
7 kesä 2017

Kuopion Invalidit ry / Tukipilari hakee kahta projektityöntekijää

Oletko sinä etsimämme järjestötyön asiantuntija ja sote- ja maakuntauudistusosaaja Järjestö 2.0 -hankkeeseen Pohjois-Savoon?

Kuopion Invalidit ry / Tukipilari hakee kahta projektityöntekijää

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ ja PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

STEA-rahoitteiseen hankkeeseen.

Järjestö 2.0 –hankeen tavoitteena on vahvistaa ja tukea järjestöjen asemaa ja osallisuutta sote- ja maakuntauudistuksessa. Hankkeen toiminta-alueena on Pohjois-Savo ja kohderyhmänä sote-järjestöt. Hanke sitoutuu koordinoituun valtakunnalliseen verkostotyöskentelyyn.

Projektipäällikkö vastaa projektisuunnitelman mukaisesta työskentelystä, kuten tavoitteiden mukaisista tuloksista, aikatauluista, raportoinnista ja arvioinnista. Projektipäällikkö toimii yhteyshenkilönä myös projektin muiden sidosryhmien välillä ja vastaa erityisesti rakenteen mallintamisesta ja yhteistyöstä maakunta- ja sote uudistuksessa. Edellytämme tehtävään valittavalta projektipäälliköltä ylempää korkeakoulututkintoa sosiaali- tai terveysalalta, johtamiskokemusta, järjestöosaamista sekä kehittävää työotetta. Katsomme eduksi verkosto-osaamisen ja tietämyksen STEA:n hankerahoituksista.

Projektityöntekijä koordinoi, kehittää ja tukee hankkeen toimintaa yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Odotamme projektiyöntekijän tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, itsenäistä työotetta, tiedotusosaamista ja viestintätaitoja.  Katsomme eduksi järjestökokemuksen, sosiaali- ja terveysalan tuntemuksen ja tietotekniset taidot.

Tehtävien hoitaminen edellyttää matkustamista, oman auton käyttöä sekä valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Työsuhteet alkavat elokuussa 2017 ja ovat määräaikaisia (2017-2020). Työsuhteissa on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan TES:n mukaisesti.

STEAn avustusehdotuksessa hankkeelle ehdotetaan rahoituksen myöntämistä. Hanke käynnistyy elokuussa 2017 mikäli STM vahvistaa STEA:n esityksen hankeavustuksesta.

Hakemus palkkatoiveineen tulee jättää 15.6.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kuopioninvalidit.fi . Työhakemus ja CV toimitetaan sähköpostin liitteenä ja lisäksi tulee toimittaa maksimissaan 2 minuutin kestoinen esittelyvideo linkkinä. Vastaa esittelyvideossa seuraaviin kysymyksiin: 1) Kerro lyhyesti kuka olet, 2) Miksi haet tätä työpaikkaa 3) Mitä sellaista osaamista sinulla mielestäsi on, että meidän tulisi valita juuri sinut kyseessä olevaan tehtävään. Emme ota vastaan esittelyvideota liitteenä vaan linkkinä. Varmistathan, että linkki toimii, ennen kuin lähetät hakemuksesi. Kerro selvästi, kumpaa tehtävää haet. Laita sähköpostin aihekenttään nimeksi projektipäällikkö tai projektityöntekijä.

Valitettavasti kiireellisen aikataulun vuoksi emme ehdi vastaamaan puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin. Lähetämme haastatteluun pyydetyille hankkeen projektisuunnitelman etukäteen tutustuttavaksi. Haastattelut pidetään maanantaina 26.6.2017 klo 9-12.30. Valituille työntekijöille ilmoitetaan valinnasta 27.6.2017.