AJANKOHTAISTA

19 joulu 2014

Mitä kaikkea tapahtuikaan vuonna 2014?

Tukipilarilla tapahtui paljon kivaa vuonna 2014. Aloitimme vuoden 2014 virkeissä tunnelmissa lihaskuntoharjoittelu ja ravitsemus –kurssilla. Kurssilaiset saivat aimo annoksen oppia liikunnasta, lihaskunnosta ja ruuasta Kuopion kaupungin liikunnanohjaajilta. Johdatimme keväällä vapaaehtoiset Internetin saloihin yhteistyössä Savonetin kanssa. Pidimme keväällä myös Facebook -koulutuksen rennoissa kahvilamerkeissä.

Saimme myös keväällä uuden toiminnanjohtajan, Susannan. Työskentely hänen kanssaan on ollut erittäin antoisaa. Susanna jaksaa työkaverina aina kannustaa ja tsempata iloisesti.

Syksyn alkajaisiksi kävimme seilaamassa Kallavedellä. Siinä kahvinjuonnin lomassa lauraa luritimme yhdessä risteilybändin kanssa ja juttelimme vierustovereiden kanssa.

Olemme mainostaneet yhdistystoimintaa ja vapaaehtoistyötä Olonkorjuutorilla yhdessä muiden yhdistysten kanssa. Kivaa oli! Tämän lisäksi meistä kaikista on tullut myös innokkaita twiittaajia Tukipilarin Twitter-kurssin jälkeen.

Järjestimme yhteistyössä Kuopion Invalidit ry:n ja Kuopion Mielenterveystuki ry:n kanssa vammaisten päivän tilaisuuden Apajassa 3.12. Ilahduttavan monet yhdistykset osallistuivat tapahtumaan. Osa kertoi jo ideoita ensi vuoden tapahtumaa varten! Ja ihan viimeisimmäksi juhlistimme vuotta Voiportin pikkujouluissa 12.12.

Tukipilari kävi vuoden aikana esittelemässä yhdistysten toimintaa ja vapaaehtoistyötä Humanistisella ammattikorkeakoululla ja Itä-Suomen yliopistolla. Nuoret opiskelijat olivat erittäin kiinnostuneita yhdistystoiminnasta ja vapaaehtoistöstä ja saimme esittelyjen avulla lisää vapaaehtoisia yhdistyksiin mukaan.

Aluetyön yhteistyökokoukset ovat tuoneet meille uusia hyviä kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia. Loimme yhdessä Majakkalaisten kanssa mm. upouuden vertaisohjaajakoulutuksen ja vaihdoimme myös tietoa pohjoiskarjalaisen JAKE –hankkeen kanssa.

Tukipilarin suurin ponnistus vuoden 2014 aikana oli tiedotuksen uusiminen. Uudistimme vuoden aikana kotisivumme kokonaan. Yhdistykset voivat nyt itse laittaa haluamansa tapahtumat Tukipilarin kotisivuille. Lämpimät kiitokset teille, yhdistykset, kotisivujen suunnitteluavusta!

Toivotan kaikille rentouttavaa loma-aikaa ja hyvää uutta vuotta!

T: Minna