AJANKOHTAISTA

8 elo 2017

Yhdistysten Yhteinen Syysstartti 5.8.2017

Yhteensä 12:n yhdistyksen jäsenet lähtivät kolmen bussin voimin koulutusmatkalle Iisalmeen lauantaina 5.8.2017 klo 11.30. Yhdistysten jäsenten ilmeet olivat iloisia ja nauravaisia bussimatkan ajaksi sattuneesta sateesta huolimatta. Osa yhdistysten jäsenistä ei tuntenut toisiaan entuudestaan, mutta bussimatkalla tultiin nopeasti tutuiksi.

Onnistuneen bussimatkan jälkeen saavuimme perille Iisalmeen. Matkalaisille jäi alussa hieman vapaa-aikaa, joten osa heistä kahvitteli omakustanteisesti tai vieraili Juhani Ahon museossa.

Tämän jälkeen pääsimme Koljonvirran Teatterin penkeille istumaan ja kouluttautumaan. Kirjailija Antti Heikkinen ja näyttelijä Ismo Apell painottivat koulutuksessaan yhteistyön ja kaikkien huomioimisen merkitystä. Suuria produktioita ei synny ilman tahtoa toimia yhdessä.

Koulutuksen jälkeen seurasimme Tuntematon sotilas –näytelmää. Esitys syvensi yhteistyön ja kaikkien mukaan ottamisen teemaa. Teatterinäytös oli mukaansatempaava ja näyttelijät eläytyivät sodan tunnelmiin. Jännittävät erikoistehosteet yhdessä Nightwishin musiikin kanssa saivat katsojat välillä hypähtämään paikaltaan.

                                   

Teatterin jälkeen siirryimme ruokailemaan Koljonvirta Campingiin. Yhdistysten jäsenet tutustuivat ruokailun lomassa vielä paremmin toisiinsa ja keskustelivat koulutuksessa ja näytelmässä näkemästään ja kokemastaan. Kotimatkalla Kuopioon mukana oli tyytyväistä väkeä.

Yhdistysten Yhteistä Syysstarttia tukivat KPY ja Kuopion kaupunki! Kiitämme heitä tuesta!